U bent hier: Home » Breiwinkel

Een plaatje van een breiwinkel

Ribbels: on –en offline breiwinkel

In onze online breiwinkel kijk je echt je ogen uit: wat een kleuren, wol soorten en structuren! Wat een mooie patroonboeken –en magazines! Behalve ontwerpen staan er de mooiste sfeerfoto’s in op locaties als landhuizen en cottages ten midden van prachtige natuur. Ook onze breiwinkel in het hart van middeleeuws Leiden is een lust voor het oog. Onze wol hebben wij op kleur gepresenteerd. De sfeer is hier compleet anders dan in klassieke handwerkzaken.

Inspirerende patroonboeken

In de patroonboeken in onze on –en offline breiwinkel vindt iedereen ongetwijfeld inspiratie. Het zijn er ook zoveel, en vele bekende ontwerpers leverden er hun bijdragen aan. Zo volgt Rowan magazine trends op de voet. In Noro Flowers presenteert Jenny Watson haar eigentijdse en modieuze collectie. We doen maar een greep. Op zoek naar Hanne Falkenberg pakketten? Ook zit je goed bij ons. Kijk maar snel bij de patroonboeken op onze website om te ontdekken wat we al niet voor je in petto hebben.

Alles om te breien

Alles wat je nodig hebt om te breien en haken vind je in onze breiwinkel. Van kunststof breinaalden tot breinaalden, gemaakt van bamboe. Van de meest bescheiden naalddiktes moderne ‘dikkerds’. Ook haaknaalden hebben wij in alle maten, net als handige accessoires.

Lekker online shoppen

We nodigen je van harte uit om lekker online bij ons te gaan shoppen. Bezoek onze webwinkel daarom en geef je ogen goed de kost. Desgewenst kun je direct bestellen. Vragen over onze voorraad of materialen? Schroom niet te bellen naar: 071 5133126 of een mail te sturen naar: info@ribbels.nl. We helpen je graag! Ook ben je welkom in onze breiwinkel in Leiden. Het adres staat onder het kopje ‘route’.

Kies uw taal

 x 

Openingstijden

Dinsdag tot en met

zaterdag van 10 tot 17 uur